vrijdag 1 mei 2020

Verfilming 'Bevrijdende liefde' van Francine Rivers

Goed nieuws voor de fans van Francine Rivers: 'Bevrijdende liefde' wordt verfilmd en zal in het voorjaar van 2021 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn!


Francine Rivers: 'Dit is een droom die uitkomt, niet alleen voor mij, maar voor zoveel mensen die hebben gevraagd wanneer 'Bevrijdende liefde' verfilmd zou worden. Ik ben verheugd dat we onlangs de productie hebben afgerond met een geweldige regisseur en cast. Ik kan niet wachten om het begin volgend jaar op het grote scherm te zien.'

De film, Redeeming Love, is een eigentijdse hervertelling van het bijbelboek Hosea en gebaseerd op de populaire roman van Francine Rivers.

Rivers bewerkte het script, dat plaatsvindt tegen de romantische achtergrond van de California Gold Rush van 1850. Het verhaal draait om Angel (gespeeld door Abigail Cowen) die als kind in de prostitutie werd verkocht. Ze heeft het overleefd door haat en zelfhaat totdat ze Michael Hosea (gespeeld door Tom Lewis) ontmoet en ontdekt dat er geen gebrokenheid is die niet door liefde kan worden genezen.

'Hoewel velen het slachtoffer zijn van vreselijke omstandigheden die hen voor altijd zullen achtervolgen, zijn sommige personages in staat de pijn, het verdriet en de wreedheid te overwinnen om te ontdekken hoe opmerkelijk ze werkelijk zijn', aldus regisseur D.J. Caruso. 'Angels reis herinnert ons eraan dat genezing plaatsvindt door liefde en acceptatie, nooit door oordeel of dwang.' Uitvoerend producenten zijn Francine Rivers en Roma Downey.

Op de facebookpagina 'Redeeming Love Movie' kun je alles rondom de film volgen.

Ben jij benieuwd naar de film of houd je het liever bij het boek?

Bronnen: deadline.com, facebook.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten