maandag 12 juni 2023

Feelgood Zomeractie 2023

Lees jij graag feelgoodromans? Dan word je vast blij van deze blogpost, want deze zomer kun je weer voordelig kennismaken met de grote diversiteit aan 'Feelgood met een hart'-titels. Tijdens de actieperiode die loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2023 zijn onderstaande vier romans in prijs verlaagd en bij de christelijke boekhandel te koop voor €15,- per stuk. Kijk je mee?

Carla Laureano - Een wereld van verschil
Een interieurontwerper die is opgegroeid in pleeggezinnen hoort dat ze niet één, maar liefst vijf huizen heeft geërfd van haar tot dan toe onbekende grootmoeder. Ze reist er heen om ze klaar te maken voor verkoop, maar eenmaal ter plekke besluit ze te zoeken naar antwoorden. 'Een wereld van verschil' is een sprankelende romance en tegelijkertijd ontroerend verhaal over in het reine komen met je verleden, Gods aanwezigheid in je leven erkennen en ontdekken waar je thuishoort. Eerder verscheen van Carla Laureano 'Vijf dagen op Skye'.

Melissa Tagg - Vanaf het allereerste begin
Een gebroken hart kon ze nog net verdragen. Maar als haar carrière ook nog in het slop raakt, geeft scenarioschrijfster Kate Walker het op. Ze besluit weer bij haar ouders te gaan wonen in het pittoreske Maple Valley om na te denken over haar volgende stap. Al snel ontmoet ze Colton Greene, een profsporter die door een blessure gedwongen is zijn leven anders vorm te geven. Hij heeft alleen geen idee hoe. Een gezamenlijk project zet hen op het juiste spoor. Kan dit het begin zijn van iets nieuws? 'Vanaf het allereerste begin' is het eerste deel van de serie 'Familie Walker'.

Courtney Walsh - Vang me op
Carly en Josh waren elkaars eerste liefde. Maar na de geboorte van hun zoontje Jaden ging het mis tussen hen. Josh verliet hun woonplaats Harbor Pointe en Carly was vanaf dat moment een alleenstaande moeder. Nu, zestien jaar later, is Jaden ernstig ziek. Josh besluit terug te keren naar Harbor Pointe en alles te doen om ervoor te zorgen dat Jaden de kans krijgt om beter te worden... en om Carly te laten inzien dat hij nu een andere man is dan toen. Is het te laat om opnieuw te beginnen? 'Vang me op' is het zelfstandig te lezen derde deel van de serie 'Harber Pointe' en volgt op de eerdere delen 'Kijk omhoog' en 'Pak mijn hand'.

Amanda Wen - Een schitterend plan
Museummedewerker Sloane Kelly heeft het gevoel dat ze altijd tweede keus is: haar biologische moeder heeft haar in de steek gelaten toen ze nog een baby was en voor haar adoptieouders is zij nooit de dochter geworden die ze voor ogen hadden. Alles verandert wanneer ze een oud dagboek in handen krijgt van de negentiende-eeuwse Annabelle Collins. Het is het begin van een zoektocht met een prachtige uitkomst die Sloane onmogelijk zelf had kunnen bedenken. 'Een schitterend plan' is het eerste deel van de serie 'Sedgwick County Chronicles'.

☆ Welke van deze romans wil jij graag lezen?

4 opmerkingen:

  1. Wat een gave actie! En dan te bedenken dat ik nog ergens een bon heb liggen. Hm...;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aktie, ik heb nog een VVV-bon waarmee ik er 2 van kan kopen.
    ik ga voor (àls ik het doe) Een wereld van verschil en Een schitterend plan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O, heerlijk! Ik kan alvast zeggen dat 'Een schitterend plan' van Amanda Wen echt het lezen waard is!

      Verwijderen